Turizm Haftası Kapsamında Beldemizde Çöp Toplama Etkinliği Gerçekleştirildi.

22 Nisan 2021 11:23 İğneada Belediyesi 488

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Turizm Haftası kapsamında düzenlediği çöp toplama etkinliği Kırklareli Valimiz Sn. Osman BİLGİN, Demirköy Kaymakamımız Sn Mehmet Fatih KILIÇ Belediye Başkanımız Sn Tahir IŞIK Demirköy Belediye Başkanı Sn Recep GÜN, Kültür Turizm Müdürü Sn Veli ŞEN, İğneada Longoz Ormanları Milli Parklar Müdürü Sn. Zafer KAMAY ve Gönüllü vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Beldemizin en cazibeli turizm noktası olan Mert Gölü ve kumsalında gerçekleştirilen etkinlikte çevre bilince oluşturulması hedeflenmektedir.

İğneada Belediyesi

İğneada Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

İğneada Belediyesi

Deniz Mahallesi Cumhuriyet Meydanı
39650 İğneada / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.